Vodič zrazil chodca a odišiel z miesta činu, polícia prípad vyšetruje

22.11.2020 Bratislava

Bratislava 22. novembra (TASR) - Bratislavskí policajti vyšetrujú nehodu, pri ktorej vodič zrazil chodca prechádzajúceho cez cestu a z miesta nehody odišiel bez toho, aby mu poskytol prvú pomoc. K nehode došlo v bratislavskom Starom Meste minulý štvrtok (12. 11.). Polícia pátra aj po svedkoch, ktorí by mohli pomôcť nehodu objasniť. Informuje o tom bratislavská polícia na sociálnej sieti. Zároveň pripomenula povinnosti účastníka nehody.

"Vo štvrtok minulý týždeň auto zrazilo chodca. Podľa doterajších informácií vodič na neznámom osobnom aute z nezistených príčin narazil do chodca prechádzajúceho cez cestu. Neznámy vodič si po nehode nesplnil svoju zákonnú povinnosť účastníka dopravnej nehody a z miesta nehody odišiel bez toho, aby zranenému chodcovi poskytol prvú pomoc," uviedla polícia s tým, že po neznámom vodičovi pátrajú.

Polícia vyzvala svedkov nehody, ktorí vedia poskytnúť bližšie informácie k jej priebehu, aby tak urobili na čísle 158 alebo osobne na ktoromkoľvek policajnom oddelení. Kontaktovať políciu môžu podľa jej slov aj cez jej oficiálnu stránku polície na sociálnej sieti prostredníctvom súkromnej správy.
 

Vyberte región

mark